sluiten
sluiten

Welkom

Welkom op de site van LDC Drinks, hoofdspeler op de Belgische markt van drankverdelers. Of u nu cafébaas, restauranthouder, hotelier, vereniging, events organisator, instantie of particulier bent: wij staan ter uwer beschikking  en stellen onze vakkennis tot uw dienst. LDC Drinks is voor u, of zal voor u worden, immers een bevoorrechte partner. Wij zijn erkende professionals binnen de distributie, bevoorrader van tal van café's, hotels en restaurants. Wij leveren bier, water, soft drinks, non-alcoholische dranken, verfijnde wijnen, sterke dranken, warme dranken en tapinstallaties.

Een grote depot te Wellen, een high performance dienst naverkoop, een team van real estate en legal consultants ter uwer beschikking, alsook een team van commerciële professionals die u horen en aan uw kant staan, dragen allemaal bij tot het bieden van een service van grote omvang, gebaseerd op nabijheid en kwaliteit . Wij nodigen u graag uit om via deze site snel een duidelijk beeld van ons bedrijf te krijgen.

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

'THEATERCAFE Hasselt
kunstlaan 5, 3500 Hasselt
http://www.theatercafe.be/

Het Theatercafé is de ideale plaats voor een hapje of een drankje, een snelle lunch of een heerlijk pintje op het zonovergoten terras met uitzicht op het stadspark. Het werd conceptueel opgevat als gezellige brasserie – eetcafé waar de thema’s cultuur, muziek, theater en media nadrukkelijk in de inrichting aanwezig zijn. Het Theatercafé maakt bovendien deel uit van het Cultuurcentrum Hasselt.

Het Theatercafé richt zich niet enkel op de bezoekers van het Cultuurcentrum, maar wordt ook druk bezocht door zakenlui en kantoorpersoneel uit de buurt. Deze laaste kunnen er terecht voor een snelle lunch of een gezellige koffiepauze.

Voor een bedrijfs - of familiefeest kan u terecht in de gezellige zalen van het ‘Theatercafé. Het is ook een prima locatie voor een bijeenkomst, vergadering, babyborrel, receptie, enz…

Theatercafé.jpg
Theatercafé%201.jpg

Openingsuren
7 dagen op 7
Van maandag tot zaterdag van 8u00 tot...
Zondag van 9u00 tot ...

Keuken open tot 22u00 (vanaf 1 oktober tot 21u00)

Wilt u klant worden?
Klik dan hier om al uw gegevens in te vullen en zo snel mogelijk te genieten van onze diensten.
Feesten - Evenementen.
Een feest of evenement gepland? Dan zijn wij uw ideale partner!
> Lees meer .

Online Horeca promotiefolder